+358 44 757 5003

Laddning av elbil

Elbilarnas och laddhybridernas antal ökar kraftigt i världen och Finland. Därmed har även behovet för bra laddningsmöjligheter ökat. T.o.m. 90 % av laddningen görs där bilen är parkerad den längsta tiden. För de flesta betyder detta arbetsplatsen eller hemmet. Under längre resor kan man även utnyttja den offentliga laddningsinfran.

Laddninsalternativ för elbilar

För att hitta en lämplig laddningslösning är det viktigt att får klarhet i elanslutningens nuläge och vilken typ av laddningslösning lämpar sig för dina behov.

I valet av laddningslösning inverkar husets inre nät och laddningsplatsens optimala placering. Dessutom är det bra att ta i beaktande laddningslösningens inverkan på energibehovet och vilken lösning den nuvarande nätanslutningen möjliggör.

Loviisan Sähköpojat hjälper dej att hitta lösningar som motsvarar dina behov.

Beställ en laddstationsberäkning för elbil

Fyll i beräkningsformuläret så kan vi återkomma men en beräkning. Beräkningen är riktgivande, för en detaljerad offert krävs en noggrannare genomgång av objektet. Kan även ordnas på distans med hjälp av foton och videon.

Beräkning av laddstation för elbil

Montering av stationen

Denna försändelse är skyddad med Googles reCAPTCHA. Privacy Policy and Terms of Service.

Sähkötyöt, ilmalämpöpumput, jäähdytys, AC, aurinkosähkö, ilmalämpöpumppu, sähköasennus, sähkökorjaus, elarbeten, luftvärmepumpar, kylning, luftvärmepump, elmontör, Lovisa, Lappträsk, Borgå, Sibbo, Loviisa, Lapinjärvi, Porvoo, Sipoo