+358 44 757 5003

Sähköauton lataus

Täyssähköautojen ja ladattavien hybridiautojen määrä kasvaa maailmalla ja Suomessa kovaa tahtia. Sitä myötä myös tarve hyville latausmahdollisuuksille on kasvanut. Jopa 90 % latauksesta suoritetaan siellä, missä auto seisoo pysäköitynä pisimmän ajan. Useimmille se on kotona tai työpaikalla. Pidemmillä matkoilla on mahdollista hyödyntää kattavaa julkista pikalatausverkostoa.

Sähköauton latausvaihtoehdot

Sopivan latausratkaisun löytämiseksi on tärkeää selvittää oman sähköliittymäsi nykytilanne sekä millainen latausratkaisu sopii parhaiten juuri sinun liikkumistarpeisiin.

Latausratkaisun valintaan vaikuttavat talon sisäisen verkon kunto ja latauspaikan optimaalinen sijoitus talossa. Lisäksi on hyvä huomioida latausratkaisun vaikutukset sähköliittymän tehontarpeeseen ja millaisen ratkaisun nykyinen sähköliittymä jo mahdollistaa.

Loviisan Sähköpojat auttavat sinua valitsemaan tarpeesi mukainen ratkaisu.

Sähkötyöt, ilmalämpöpumput, jäähdytys, AC, aurinkosähkö, ilmalämpöpumppu, sähköasennus, sähkökorjaus, elarbeten, luftvärmepumpar, kylning, luftvärmepump, elmontör, Lovisa, Lappträsk, Borgå, Sibbo, Loviisa, Lapinjärvi, Porvoo, Sipoo