+358 44 757 5003

LoviSun aurinkoenergia

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi. Voit lämmittää sillä käyttöveden ja asuintilat miellyttäviksi, valaista kotisi ja ladata sähköautosi. Uusi lakimuutos mahdollistaa myös taloyhtiössä tuotetun aurinkosähkön hyödyntämisen nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja.

Aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä takaisin

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, koska se tuottaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–10 prosenttia järjestelmään investoidusta summasta. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee.

Aurinkovoimala tulee kannattavammaksi myös taloyhtiöissä, kun työ- ja elinkeinoministeriössä valmisteilla oleva lainsäädännön muutos tulee voimaan vuodenvaihteessa. Tällöin taloyhtiön asukkaat voivat hyödyntää kiinteistössä tuotettua ja kulutettua aurinkosähköä nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja. Lainsäädäntömuutoksen myötä myös aurinkovoimaloihin sijoitetun pääoman saa aikaisempaa nopeammin takaisin.

Mietityttääkö sinua aurinkopaneelien hinta ja se, kuinka paljon niitä pitäisi olla, että aurinkovoimala kannattaa? Oikein mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä tulee kaikkein edullisimmaksi. Ota yhteyttä niin voimme tarjota parhaimman ratkaisun juuri sinulle.

Asennustarvikkeet ovat mitoitetut vaativiin olosuhteisiin.

Invertterit muuntavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Yhdistelemällä paneeleita voidaan vapaasti mitoittaa järjestelmä.

Jykevät asennusjärjestelmät paneeleiden kattoasennukseen.

Sähkötyöt, ilmalämpöpumput, jäähdytys, AC, aurinkosähkö, ilmalämpöpumppu, sähköasennus, sähkökorjaus, elarbeten, luftvärmepumpar, kylning, luftvärmepump, elmontör, Lovisa, Lappträsk, Borgå, Sibbo, Loviisa, Lapinjärvi, Porvoo, Sipoo


LoviSun aurinkosähkölaskelma

Täytä lomake niin voimme palata laskelman puitteissa. Laskelma on suuntaa-antava. Tarkempi tarjous vaatii lähemmän katselmuksen, joka voidaan hoitaa myös etänä kuvien ja videoiden avulla.

Kohde

Kerroksia

Katto

Katon kaltevuus

Kattomateriaali

Tämä lomakkeen lähetys on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla. Privacy Policy and Terms of Service.