+358 44 757 5003

Ilmalämpöpumput

Meiltä löydät sinulle sopivimman ilmalämpöpumpun, riippumatta siitä jos haet edullista hintaa tai viimeisintä tekniikkaa. Valikoimassamme on tunnetut Mitsubishin ja maailman suurimman lämpöpumppuvalmistajan Green lämpöpumput.

Mitsubishi

Näin toimii ilmalämpöpumppu

Moni luulee että ilmalämpöpumppu ottaa ilman ulkoa ja siirtää sen sisälle. Tämä ei kuitenkaan ole asian laita. Itse asiassa se käyttää ulkoilman energian lämmittääkseen ja viilentääkseen sisäilman. Sillä ei siis ole merkitystä jos ulkona on lämmintä tai kylmää. Aurinko ja sen lämpö luo ilmaista energiaa joka varastoituu ilmaan. Tuotteemme auttaa sinua hyödyntämään tämän energian.

Käyttämällä energian lämmitykseen tai viilennykseen voit saavuttaa huomattavia säästöjä – parhaimmillaan jopa enemmän kuin 75 prosenttia. Säästöt ovat usein niin huomattavia että investointi maksaa itsensä muutamassa vuodessa takaisin.

%

Säästät jopa 75%!

Sähkötyöt, ilmalämpöpumput, jäähdytys, AC, aurinkosähkö, ilmalämpöpumppu, sähköasennus, sähkökorjaus, elarbeten, luftvärmepumpar, kylning, luftvärmepump, elmontör, Lovisa, Lappträsk, Borgå, Sibbo, Loviisa, Lapinjärvi, Porvoo, Sipoo