+358 44 757 5003

Mitsubishi Electric AY on tervetullut uutuus energiatehokasta mutta tyylikästä ja hiljaista ilmalämpöpumppua etsiville. AY:n pyöreät kulmat ja mattapinta tekevät siitä elegantin. Kompaktin kokoinen sisäyksikkö on helppo sijoittaa kotiin. AY sopii myös hiljaisuutta arvostaville: sen äänitaso on alhaisimmillaan 18 dB, jolloin siitä ei juurikaan kuulu ääntä. lmalämpöpumpun likaa hylkivä pinnoite ja ja uusi itsepuhdistustoiminto pitävät laitteen siistinä. Erityisen suodattimen ansiosta sisäilma pysyy puhtaana ja raikkaana.

Tyylitelty sisäyksikkö, joka erottuu joukosta

Jälleen kerran Mitsubishi Electric uudistaa käsityksemme ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä. AY-mallisarjan sisäyksikön mattapinta ja pyöristetyt kulmat tuovat Mitsubishi Electric laadulle aivan uudenlaiset kasvot. Seinällä yksikkö on niin kuin minimalistinen taideteos, mutta sulautuu silti ympäristöönsä huomaamattomasti. 

Puhtauden suunnannäyttäjä

Laitteen huoltaminen on helppoa: pölyä ja likaa hylkivä pinnoite sisäyksikön kennossa, ilmakanavassa ja puhaltimessa sekä automaattisesti kuivaksi puhaltuva sisäyksikkö pitävät laitteen puhtaana. Vähemmän puhdistustarvetta ja puhtaampi sisäilma. Mitsubishi Electric on todellakin nähnyt vaivaa, jotta ilmalämpöpumpun omistajalla arkikin tuntuisi lomalta!

Automaattisesti miellyttävä lämpötila

Etäohjaus, automaattinen takkatoiminto, Self Clean -toiminto, toimintatilalukitus, yötoiminto, lämmönsäätö asteittain välillä 10–31 °C ja viikkoajastin – ominaisuuksien lista on pitkä. Laite huolehtii asetetusta huonelämpötilatasosta automaattisesti. Sen käyttö on todellisuudessa miellyttävästä lämmöstä tai viileydestä nauttimista!