+358 44 757 5003

Mitsubishi Electric AY är en välkommen nyhet för de som letar efter en energieffektiv, stilren och tyst luftvärmepump. AY:s runda hörn och matta yta ger den en elegant utstrålning. Den kompakta inomhusenheten är lätt att placera i hemmet. AY är även perfekt för de som värdesätter tystnad: dess ljudnivå är så låg som 18 dB, vilket innebär att den knappt hörs. Luftvärmepumpens smutsavvisande yta och självrengöringsfunktion håller enheten ren. Tack vare en särskild filter hålls inomhusluften ren och fräsch.

Stiliserad inomhusenhet som sticker ut från mängden

Återigen förnyar Mitsubishi Electric vår uppfattning om luftvärmepumpens inomhusenhet. AY-seriens inomhusenhet med matt yta och avrundade hörn ger Mitsubishi Electrics kvalitet helt nya ansikten. På väggen liknar enheten en minimalistisk konstnärlig skapelse, men smälter ändå diskret in i sin omgivning.

Renhetens föregångare

Underhållet av enheten är enkelt: en yta som avvisar damm och smuts på inomhusenhetens spole, luftkanal och fläkt samt en automatiskt torkande inomhusenhet håller enheten ren. Mindre behov av rengöring och renare inomhusluft. Mitsubishi Electric har verkligen ansträngt sig för att göra luftvärmepumpens ägares vardag som en semester!

Automatiskt behaglig temperatur

Fjärrstyrning, automatisk spisfunktion, Self Clean-funktion, funktionslås, nattläge, gradvis temperaturreglering mellan 10–31 °C och veckotimer – listan över funktioner är lång. Enheten tar automatiskt hand om den inställda rumstemperaturen. I praktiken är det verkligen njutbart av värme eller svalka!