+358 44 757 5003

Luftvärmepumpar

Hos oss hittar du den bästa luftvärmepumpen för dig, oavsett om du letar efter lågt pris eller den senaste tekniken. I vårt sortiment har vi värmepumpar från världskända Mitsubishi och världens största värmepumptillverkare Gree.

Så fungerar luftvärmepumpar

Många tror att värmepumpar tar luften utomhus och transporterar in den. I själva verket tar den energin från utomhusluften som den använder för att värma eller kyla inomhusluften. Det innebär att det inte spelar någon roll om det är varmt eller kallt utomhus. Solen och dess värme ger mängder av gratisenergi som lagras i luften. Våra produkter hjälper dig att ta del av denna gratisenergi.
Genom att hämta energin och utvinna värme och kyla effektivt kan dina kostnader minska rejält – i bästa fall med mer än 75 procent. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar investeringen för installationen inom några år.

%

Upp till 75 % besparing.

Sähkötyöt, ilmalämpöpumput, jäähdytys, AC, aurinkosähkö, ilmalämpöpumppu, sähköasennus, sähkökorjaus, elarbeten, luftvärmepumpar, kylning, luftvärmepump, elmontör, Lovisa, Lappträsk, Borgå, Sibbo, Loviisa, Lapinjärvi, Porvoo, Sipoo

Begär en luftvärmepumpberäkning

Fyll i formuläret för en luftvärmepumpberäkning. Beräkningen är riktgivande, för en detaljerad offert krävs en noggrannare genomgång av objektet. Kan även ordnas på distans med  hjälp av foton och videon.

 

Formulär för luftvärmepumpberäkning

Objekt

Formulärets sändning är skyddat med Google reCAPTCHA. Privacy Policy and Terms of Service.