+358 44 757 5003

Mitsubishi Electric FT -ilmalämpöpumppu – odotettu uutuus huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla. Mitsubishi Electric FT -ilmalämpöpumppu on tuttua Mitsubishi Electric laatua – mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattumanvaraan. Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. FT-mallisarja on varustettu ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella, jonka ympäristökuormitus on alle kolmanneksen verrattuna edeltäjäänsä R410A:han.Takuu 3 vuotta, kompressorilla 5 vuoden materiaalitakuu. Lämmittää aina -35°C ulkolämpötilaan saakka.

  • Hyper Heating -teknologian ansiosta FT-mallisarjan laitteet pystyvät tuottamaan lämpöä uskomattomalla teholla vielä paukkupakkasillakin. -15°C:n ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa.
  • Energialuokka erinomainen A++/A+++
  • Sisäyksikkö on kompakti ja puhtaan valkoinen, kodin väreihin huomaamattomasti sulautuva.
  • FT-mallisarjan sisäyksiköt ovat vain 280 mm korkeita ja sopivat monessa paikassa oven yläpuolelle.
  • Takkatoiminto on kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä. Säästät sähköä ja lämpö leviää tasaisemmin, kun takassa on tuli. Kun käytät automaattista takkatoimintoa, sisäyksikkö jää puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu.
  • Wi-Fi -ohjaus antaa sinulle vapauden räätälöidä jäähdytys- ja lämmitysasetukset juuri sopivaksi. Ohjaus toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla kaikkialta internetyhteydellä.
  • Kaukosäätimen LED-taustavalo helpottaa säätimen käyttöä heikossa valossa. Lämpötilan voi asettaa asteittain välille +10–31°C ja ylläpitää siten esimerkiksi vapaa-ajan asunnon lämmitystä talvella. Liukukannen alla on lisää toimintoja, jotka tekevät kaukosäätimen käytöstä helppoa ja mukavaa. Kaukosäädin on tuttua Mitsubishi Electricin korkeaa laatua.