+358 44 757 5003

Defa Power on markkinoiden halutuin sähköauton latausasema. Norjalaisen merkin uusin tuote yhdistää tehokkaan ja hallitun lataamisen yhdessä helpossa paketissa. Defa Power kestää koviakin sääolosuhteita ja laitteen 6 metrin latauskaapeli ylettää useimmissa tapauksissa mukavasti auton latauspistokkeelle. Latauskaapelin saa kerättyä latauslaitteen ympärille silloin, kun se ei ole käytössä, jolloin latauskaapeli pysyy siistinä eikä ole tiellä.

Latauslaitteen todellinen suurin latausteho on 22 kW. Tarkoin suunniteltu jäähdytys takaa lataustehon tasaisuuden isoimmillakin lataustehoilla. Defa Powerin sisäänrakennettu energiamittari helpottaa sähkön kulutuksen seurantaa. Energiatiedot näkyvät laitteeseen integroidulla näytöllä, joka myös opastaa latauslaitteen käytössä.
Defa kuormanhallinta
Latausaseman yhteyteen voi lisätä Defa Balancer -kuormanhallintayksikön. Tällöin latauslaite valvoo jatkuvasti kiinteistön käytettävissä olevaa energiaa ja käyttää vapaana olevan kapasiteetin optimaalisesti lataukseen.

Defa Power -sovelluksella pystyt hallinnoimaan latauksia ja hyödyntämään Defa PowerSmart -ominaisuuksia. Defa PowerSmart mahdollistaa lataamisen hintojen ollessa alhaiset Nord Poolin päivittäisten hintojen perusteella. Sovellusta voidaan käyttää minkä tahansa energiayhtiön ja kaikkien autojen kanssa. Avoin OCPP 2.0.1. protokolla mahdollistaa kommunikoinnin auton ja eri taustajärjestelmien kanssa.​