+358 44 757 5003

Defa Power är den mest populära laddstationen för elbilar på marknaden. Den senaste produkten från det norska varumärket kombinerar effektiv och kontrollerad laddning i ett enkelt paket. Defa Power tål även tuffa väderförhållanden och enhetens 6 meter långa laddkabel når i de flesta fall bekvämt bilens laddkontakt. Laddkabeln kan samlas runt laddningsenheten när den inte används, så att laddningskabeln hålls snygg och inte är i vägen.

Den faktiska maximala laddningseffekten för laddaren är 22 kW. Noggrant designad kylning garanterar jämn laddningseffekt även vid de högsta laddningseffekterna. Defa Powers inbyggda energimätare gör det lättare att övervaka elförbrukningen. Energiinformationen visas på skärmen integrerad i enheten, som också guidar dig i hur du använder laddaren.

Defa kuormanhallinta

Defa Balancer lasthanteringsenhet kan läggas till laddstationen. I detta fall övervakar laddningsenheten hela tiden den tillgängliga energin i fastigheten och utnyttjar den lediga kapaciteten för laddning optimalt.

Med Defa Power-applikationen kan du hantera laddning och dra fördel av Defa PowerSmart-funktionerna. Defa PowerSmart möjliggör laddning till låga priser baserat på Nord Pools dagspriser. Applikationen kan användas med alla energibolag och alla bilar. Öppna OCPP 2.0.1. protokollet möjliggör kommunikation med bilen och olika bakgrundssystem.