+358 44 757 5003
Zaptec Pro tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä ja luotettavuutta pohjoismaisissa olosuhteissa. Sen ainutlaatuinen vaiheentasaus ja älykäs kuormanhallinta takaavat, että jokainen latausasema hyödyntää tehokkaasti saatavilla olevan kapasiteetin. Lisäksi Zaptec Pro:n helppo laajennettavuus ja viiden vuoden takuu kertovat laitteen laadusta ja kestävyydestä, tehden siitä erinomaisen valinnan niin pienille kuin suurillekin käyttäjille.
Zaptec-malleissa on integroituja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät latauksesta sekä tehokasta että turvallista. Zaptec Pro:n ja Go:n innovatiiviset ratkaisut, kuten ilmainen 4G-yhteys ja etäpäivitykset, takaavat, että latauslaitteesi on aina ajan tasalla ja käyttösi mahdollisimman kustannustehokasta.
Zaptec portal
Zaptec Portal – Älykkään latausverkoston sydän

Zaptec erottuu kilpailijoistaan ainutlaatuisella pilvipalvelullaan, joka ohjaa latauslaitteita älykkäästi, oli kyseessä sitten yksittäinen laite tai sadan laitteen latausverkosto. Zaptec Portal toimii latausjärjestelmän keskuksena, tarjoten jatkuvan seurannan ja optimoinnin jokaiselle latausasemalle 24/7. Tämä takaa tehokkaan ja tasapainoisen kuormituksen, varmistaen aina parhaan mahdollisen latauskokemuksen.