+358 44 757 5003

Zaptec Pro erbjuder förstklassig prestanda och tillförlitlighet i de nordiska förhållandena. Dess unika fasbalansering och intelligenta belastningshantering garanterar att varje laddningsstation använder tillgänglig kapacitet effektivt. Dessutom talar Zaptec Pro:s enkla utbyggnadsmöjligheter och femåriga garanti för enhetens kvalitet och hållbarhet, vilket gör det till ett utmärkt val för både små och stora användare.

Zaptec-modellerna har inbyggda intelligenta funktioner som gör laddningen både effektiv och säker. Zaptec Pros och Gos innovativa lösningar, såsom gratis 4G-anslutning och fjärruppgraderingar, säkerställer att din laddningsenhet alltid är uppdaterad och så kostnadseffektiv som möjligt.

Zaptec Portal

Zaptec Portal – Hjärtat av det intelligent laddningsnätverket

Zaptec skiljer sig från sina konkurrenter med sin unika molntjänst som smart styr laddningsenheterna, oavsett om det är en enskild enhet eller ett nätverk av hundra enheter. Zaptec Portal fungerar som navet för laddningssystemet och erbjuder kontinuerlig övervakning och optimering för varje laddningsstation dygnet runt. Detta säkerställer en effektiv och balanserad belastning, vilket garanterar bästa möjliga laddningsupplevelse.

Zaptec Sense – Intelligent belastningshantering för energieffektiv laddning

Zaptec Sense introducerar intelligent dynamisk belastningshantering som optimerar laddningskapaciteten baserat på fastighetens totala förbrukning och samtidigt effektivt skyddar huvudsäkringarna. Denna innovativa lösning möjliggör noggrann mätning av fastighetens energiförbrukning genom att ansluta Zaptec Sense direkt till elcentralens HAN-port eller genom att använda strömtransformatorer och energimätare tillsammans.