+358 44 757 5003

Zaptec Go är det perfekta valet för hemmaladdning. Den är kompatibel med alla elbilar och dess lätta, kompakta design passar alla miljöer. Zaptec Go erbjuder intelligent laddningseffektjustering och enkel installation, vilket gör den till det utmärkta valet för hushåll. Denna laddningsstation möjliggör även användning av elbörsen och spårning av laddningshistorik, vilket ger mervärde i vardagen. Zaptec Portal är hjärtat i det intelligenta laddningsnätverket. Genom sin unika molntjänst styr den laddningsstationerna smart, oavsett om det är en enskild enhet eller ett nätverk av hundra enheter.

 

Zaptec Portal

Zaptec Portal – Hjärtat av det intelligent laddningsnätverket

Zaptec skiljer sig från sina konkurrenter med sin unika molntjänst som smart styr laddningsenheterna, oavsett om det är en enskild enhet eller ett nätverk av hundra enheter. Zaptec Portal fungerar som navet för laddningssystemet och erbjuder kontinuerlig övervakning och optimering för varje laddningsstation dygnet runt. Detta säkerställer en effektiv och balanserad belastning, vilket garanterar bästa möjliga laddningsupplevelse.

Zaptec Sense

Zaptec Sense – Intelligent belastningshantering för energieffektiv laddning

Zaptec Sense introducerar intelligent dynamisk belastningshantering som optimerar laddningskapaciteten baserat på fastighetens totala förbrukning och samtidigt effektivt skyddar huvudsäkringarna. Denna innovativa lösning möjliggör noggrann mätning av fastighetens energiförbrukning genom att ansluta Zaptec Sense direkt till elcentralens HAN-port eller genom att använda strömtransformatorer och energimätare tillsammans.