+358 44 757 5003

LoviSun AURINKOSÄHKÖKAMPANJA 18.2.–8.3.

Nyt on oikea aika tehdä investointipäätös

Loviisan Sähköpojat tarjoaa nyt huippusesongin kynnyksellä mahdollisuuden siirtyä kannattavaan ja vastuulliseen energiatuotantoon. Voimme tarjota LoviSun aurinkosähköjärjestelmän kampanjahintaan 18.2.–8.3. LoviSun järjestelmä on koottu alan johtavista komponenteista joille voimme tarjota markkinoiden parhaimmat takuuehdot.
Ota yhteyttä ja hyödy aurinkosähköjärjestelmän eduista jo tulevana kesänä! Hyödynnä myös kotitalousvähennystä tai ARA-energia-avustusta asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin (molempia ei myönnetä samalle toimenpiteelle).

Hinnat sisältävät perusasennuksen (sis. alv 24%), lopullinen hinta määräytyy kohteen mukaan huomioiden mahdolliset asennuksen haasteet (esim. erityisen jyrkkä katto).

Panelit ja invertteri

LoviSun aurinkosähköjärjestelmä

LoviSun aurinkopaneelijärjestelmä on optimoitu Itä-Uudenmaan olosuhteisiin.
Loviisan Sähköpojat, joka on järjestelmän jälleenmyyjä, on vakiintunut sähköasennusyritys, joka toimii Loviisan ja Porvoon alueilla.
LoviSun järjestelmä muodostuu alan johtavista komponenteista ja on alan parhaimpien asiantuntijoiden suunnittelema.

LoviSun paketti sisältää:

 • Aurinkopaneelit paketin mukaan
  (tuotetakuu 12–25 v. ja
  lineaarinen tuottotakuu 25–30 v.)
 • Kattoasennustelineet (takuu 30 v.) ja muut helat
 • Kaapelit ja tarvikkeet
 • Invertterin (takuu 10 v.)
 • Turvakytkimen
 • Järjestelmän asennuksen
 • Käyttökoulutuksen

Sähkötyöt, ilmalämpöpumput, jäähdytys, AC, aurinkosähkö, ilmalämpöpumppu, sähköasennus, sähkökorjaus, elarbeten, luftvärmepumpar, kylning, luftvärmepump, elmontör, Lovisa, Lappträsk, Borgå, Sibbo, Loviisa, Lapinjärvi, Porvoo, Sipoo


LoviSun aurinkosähkölaskelma

Täytä lomake niin voimme palata laskelman puitteissa. Laskelma on suuntaa-antava. Tarkempi tarjous vaatii lähemmän katselmuksen, joka voidaan hoitaa myös etänä kuvien ja videoiden avulla.

Kohde

Kerroksia

Katto

Katon kaltevuus

Kattomateriaali

Tämä lomakkeen lähetys on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla. Privacy Policy and Terms of Service.